Melanija Tramp otkazala javni nastup zbog kovida
Melanija i Donald Tramp

Prva dama SAD se osjeća loše

Melanija Tramp otkazala javni nastup zbog kovida

Melanija Tramp otkazala je svoj prvi nastup u posljednjih nekoliko mjeseci u predsjedničkoj kampanji svog supruga Donalda Trampa, javlja SiEnEn (CNN).

Otkazala je nastup zato što se ne osjeća dobro, budući da se oporavlja od koronavirusa.

Ta TV mreža objavila je da je prva dama trebalo večeras da se pridruži skupu predsjednika Trampa u Pensilvaniji, ali je odlučila da ne ide.

"Gospođa Tramp i dalje se svakog dana osjeća sve bolje nakon oporavka od kovida-19, ali zbog dugotrajnog kašlja i iz predostrožnosti danas neće putovati", rekla je Stefani Grišam, šefica kabineta prve dame, prenosi B92.

Melanija Tramp je prošle sedmice rekla da su se kod nje simptomi kovida 19 "pojavili odjednom i izgledali kao tobogan".

Ona je navela da je imala bolove u tijelu, kašalj, glavobolju i osjećala ekstremni umor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.