Stan oligarha iz Rusije opljačkan u Parizu, vrijednost odnijete robe pola miliona eura
Nikolaj Sarkisov, žrtva pljačke

Pokrenuta istraga o zločinu

Stan oligarha iz Rusije opljačkan u Parizu, vrijednost odnijete robe pola miliona eura

Luksuzan stan ruskog oligarha Nikolaja Sarkisova u Parizu opljačkan je krajem prošle nedelje i ukradeni su predmeti vrijedni više od 500.000 eura, saopštili su izvori bliski pravosuđu.

Žrtva je milijarder Sarkisov (52), koji je sa bratom osnovao jednu od najvećih ruskih osiguravajućih kompanija RESO.

Pljačku je prijavio susjed zgrade u otmenom zapadnom dijelu Pariza, koji je primijetio da su otvorena vrata stana od 600 kvadratnih metara, prenijeli su francuski mediji.

Iz stana su nestali satovi, bunde, nakit, luksuzna kožna galanterja, bronzane statue. Vrijednost ukradenih predmeta procijenjena je na više od 500.000 eura, rekli su izvori bliski pravosuđu.

Sarkisov, koji je trenutno na Azurnoj obali, još treba da napravi inventar ukradenih predmeta, tako da bi iznos mogao da bude veći.

Tužilaštvo u Parizu otvorilo je istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.