Dom zdravlja Bijelo Polje obezbijedio dva nova vozila: Omogućiće brže i efikasnije pružanje zdravstvenih usluga
Foto: Dom zdravlja Bijelo Polje

Dom zdravlja Bijelo Polje obezbijedio dva nova vozila: Omogućiće brže i efikasnije pružanje zdravstvenih usluga

Zbog povećanog broja COVID-19 pozitivnih pacijenata koji su na kućnom liječenju, Dom zdravlja Bijelo Polje obezbijedio je patronažnoj službi dva nova vozila marke “Dacia Sandero”, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Vrijednost novih vozila je 25.000 eura, a novac za vozila je racionalnim korišćenjem budžetskih sredstava uz podršku Fonda za zdravstveno osiguranje uspio da obezbijedi Dom zdravlja Bijelo Polje.

"Našim sugrađanima u gradu i u seoskim područjima će na taj način biti obezbijeđeno bolje i efikasnije pružanje zdravstvenih usluga, što će doprinijeti povećanju kvaliteta primarne zdravstvene zaštite u Bijelom Polju", kazali su iz ove zdravstvene ustanove.

1220311086737466632599674240834021011685363o

Foto: Dom zdravlja Bijelo Polje

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.