Počinju radovi u objektima domova zdravlja u Podgorici
Foto: Uprava javnih radova

Uprava javnih radova

Počinju radovi u objektima domova zdravlja u Podgorici

Realizacija projekta adaptacije objekata domova zdravlja Nova Varoš i Stara Varoš u Podgorici zvanično je počela danas, uvođenjem u posao izvođača, podgoričkog preduzeća "Fidija“.

"Vrijednost radova je 995.797 eura, rok za njihovo izvođenje je pet mjeseci, a sredstva je obezbijedila Vlada Crne Gore. Stručni nadzor obavljaće doo "Urbi.pro“ iz Podgorice, sa kojim je Uprava javnih radova zaključila ugovor na iznos od 23.534 eura", navodi se u saopštenju UJR. 

Na radnom sastanku predstavnika Uprave javnih radova sa izvođačem, stručnim nadzorom, projektantom i rukovodstvom JZU Dom zdravlja Podgorica, dogovoreni su dalji koraci i način organizacije budućih gradilišta. 

Posebno je istaknuta neophodnost da tokom radova bude obezbijeđen kontinuirani rad medicinskog osoblja domova zdravlja sa pacijentima.

Projekat obuhvata stavljanje u funkciju trenutno neiskorišćenih spratova dva objekta. 

"Dom zdravlja Nova Varoš na ovaj način dobiće nove prostorije za laboratoriju, savjetovalište, ginekologiju, izabrane ljekare, administraciju i prateće sadržaje", najavljeno je u saopštenj.

U Domu zdravlja Stara Varoš planirano je organizovanje fizikalne terapije, centra za edukaciju, zatim prostorije za izabrane doktore, kao i administrativni i drugi sadržaji za zaposlene.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.