Amfilohije i danas stabilno, sjutra novi kontrolni nalazi
Mitropolit Amfilohije

Amfilohije i danas stabilno, sjutra novi kontrolni nalazi

Zdravstveno stanje Mitropolita Amfilohija i danas je u blagom poboljšanju u odnosu na jučerašnji dan, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko primorske.

Kao i prethodnih dana njegovo opšte stanje je stabilno sa svim vitalnim parametrima – bez povišene tjelesne temperature, dobrom saturacijom, krvnim pritiskom i pravilnim radom srca.

"Za sada oporavak teče po planu. Za sjutra su planirani novi kontrolni nalazi i snimci kada će se vidjeti u kojoj mjeri je došlo do promjene u odnosu na prethodni period", navodi se u saopštenju.

Mitropolit Amfilohije je i dalje pod stalnim ljekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak još od 6. oktobra od kada se Mitropolit nalazi na bolničkom liječenju od bolesti uzrokovane koronavirusom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.