Jadran osvojio Kup Crne Gore
Foto: Wpolo.me

Jadran osvojio Kup Crne Gore

Vaterpolisti Jadrana osvojili su Kup Crne Gore za sezonu 2020/21.

 Oni su nakon pobjede u prvom meču od 12:6, savladali u revanšu na Škveru kotorski Primorac 8:6, i tako odbranili trofej u ovom takmičenju.

Hercegnovski tim dobio je i prvi duel u Budvi 12:6.

To je Jadranu 12. trofej Kupa Crne Gore, a osim posljednjih deset, pobjednik nacionalnog Kupa bio je i 2006. i 2007. godine.

Ima i dva trofeja Kupa bivše Državne zajednice 2004. i 2005. godine.

Hercegnovski tim do pobjede vodio je Đuro Radović sa tri, po dva gola postigli su Danilo Radović i Kostantin Averka, a u listu strijelaca upisao se i Uroš Vučurović,prenosi Mina.

U kotorskom timu po jednom u listu strijelaca upisali su se Vuk Drašković, Uglješa Vukasović, Ešvort Molten, Miroslav Perković, Dušan Matković i Đorđe Stanojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.