Par kažnjen sa 400 eura, ljubili na ulici bez maske
Ilustracija

Par kažnjen sa 400 eura, ljubili na ulici bez maske

Jedan par u Milanu kažnjen je sa 400 eura. Oni su se ljubili na ulici prethodno skinuvši maske, čime su prekršili restriktivne mjere uvedene u Italiji zbog pandemije koronavirusa.

Rekli su da ih je, nakon što su se poljubili na ulici, na putu do restorana odjednom okružila policija, piše britanski Dejli mejl. 

Njih dvoje, Italijan star 40 godina, i Poljakinja, vjereni su dvije i po godine i, iako su pokušali da to dokažu policiji, morali su da plate kaznu jer su im u dokumentima dvije različite adrese.

Utvrdivši njihov identitet, policija ih je kaznila sa 400 eura jer nisu poštovali obavezne mjere nošenja maski i držanja razmaka od jednog metra.

Pokazali su policiji fotografije, video-snimke i prepisku kojima potvrđuju da su u dugogodišnjoj vezi i objasnili su da su u tom trenutku bili sami na ulici, ali to nije pomoglo – kažnjeni su jer prema zakonu, moraju da budu prijavljeni na istoj adresi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.