Korona ušla u papinu rezidenciju
Ilustracija

Korona ušla u papinu rezidenciju

Muškarac koji živi u papinoj rezidenciji Santa Marta bio je pozitivan na testu za kovid 19 i nalazi se u karantinu izvan ovog kompleksa, prenosi Rojters.

Muškarac, čiji identitet nije otkriven, ne ispoljava simptome bolesti. On je napustio papinu rezidenciju i otišao u karantin, zajedno sa još nekoliko osoba sa kojima je bio u direktnom kontaktu.

Prethodno je na početku pandemije u martu, još jedna osoba koja živi u papinoj rezidenciji bila testirana pozitivna na koronavirus.

Papa, čiji je jedan dio plućnog krila uklonjen zbog bolesti dok je kao mladić živio u Argentini, redovno se testira na koronavirus, a danas je nastavio sa uobičajenim aktivnostima.

Vatikan je od početka pandemije zabilježio oko dvadesetak slučajeva koronavirusa.

Tri stanovnika Vatikana su se nedavno izliječila od kovid 19.

Prošle nedjelje koronavirus je potvrđen kod četiri pripadnika Vatikanske garde.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.