U Hrvatskoj potvrđeno  1.096 novih slučajeva koronavirusa, deset preminulo
Ilustracija

U posljednja 24 sata

U Hrvatskoj potvrđeno 1.096 novih slučajeva koronavirusa, deset preminulo

U Hrvatskoj u posljednja 24 sata potvrđeno je 1.096 novih slučajeva koronavirusa, a trenutno su aktivna 4.844 slučaja infekcije, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite te države.

Na bolničkom liječenju je 530 osoba, a od njih je 28 na respiratoru. Od posljedica virusa preminulo je još deset osoba, prenosi index.hr.

Od početka epidemije u Hrvatskoj je potvrđen ukupno 24.761 slučaj zaraze koronavirusom, a umrlo je ukupno 355 osoba. U samoizolaciji je trenutno 20.389 osoba, ukupno je testirano 392.052 osoba, a od toga 6,98 hiljada u posljednja 24 sata.

U Zagrebu je danas zabilježeno rekordnih 387 novozaraženih osoba.

Na predlog Štaba civilne zaštite Zagreba od danas su uvedene nužne epidemiološke mjere u trajanju od 14 dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.