Abazović: Bošković da otkaže sve aktivnosti na Sinjajevini

Tužno je i žalosno da i nakon promjena u Crnoj Gori moramo da branimo naša prirodna dobra, a ovo je jedan od najvećih pašnjaka u Evropi, pa bi takav trebao i da ostane, poručio je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

Abazović je danas pružio podršku građanima i aktivistima koji su se okupili Sinjajevini, kako bi izrazili protest zbog najavljene vojne vježbe koja je planirana na tom području od 19. do 23. oktobra.

On lično i GP Ura će, kako je rekao, mještanima pružiti bezrezervnu podršku u odbrani Sinjajevine.

"Uz pomoć Zelenih Evrope i građana ovaj posao će biti završen u korist građana, a na štetu bahatih ministara koji su zamislili mračne planove za Sinjajevinu i vjerovatno ušli u neke korupcionaške radnje", rekao je Abazović.

Poručuje da nikakvi vojni poligoni i vježbe nijesu potrebni na Sinjajevini.

"Građani Crne Gore će braniti Crnu Goru na svakom mjestu i pozivam Vojsku i vojnike da se pridruže u tome zato što su to njihova ustavna ovlašćenja", rekao je Abazović.

Ministra Predraga Boškovića pozvao je da ne provocira ljude i da ih ne drži na hladnoći, te da otkaže sve aktivnosti.

"U ime nove većine, ne brinite, mi Crnu Goru vidimo kao ekološku državu", poručio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.