Podgorica dobija još jedan biciklistički koridor
Foto: Glavni grad Podgorica

Podgorica dobija još jedan biciklistički koridor

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice potpisala je ugovor sa kompanijom "Civil Engineer“ d.o.o. za izradu Idejnog rješenja i Glavnog projekta novog biciklističkog koridora, od zgrade "Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. do kružnog toka za skretanje ka aerodromu, kojim se projektant obavezuje da posao završi u roku od 30 dana.

"Na ovaj način gradska uprava nastavlja da unapređuje biciklističku infrastrukturu u Podgorici i da doprinosi razvoju alternativnih vidova transporta, očuvanju životne sredine, kao i afirmaciji zdravih stilova života", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Podsjećamo da je nedavno građanima na upotrebu predat novi biciklistički koridor u Ulici Ivana Milutinovića, od raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog do Bulevara Revolucije, a prethodno i koridor u Ulici 27. marta čime je Podgorica je dobila novih 1,5 km biciklističkih staza. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.