Ugrožen Australijan open: Australija već otkazala veliki turnir u golfu zbog pandemije kovida
Ilustracija

Prvi grend slem sezone

Ugrožen Australijan open: Australija već otkazala veliki turnir u golfu zbog pandemije kovida

Postoji šansa da se prvi kalendarski Grend slem otkaže.

Svake godine, sredinom januara, teniski obožavaoci mogu da uživaju u Australijan openu.

Zbog pandemije koronavirusa smo u martu vidjeli otkazivanje starta sezone Formule 1, a sada je otkazan i veliki turnir u golfu u Australiji, koji je bio planiran za 2021. godinu.

"Kako je australijska vlada savjetovala, imajući u vidu okolnosti koje je izazvala pandemija koronavirusa, morali smo da donesemo tešku odluku u korist zdravlja i dobrobiti igrača, ali i ljudskog društva. Obavještavamo vas da je veliki turnir u Australiji planiran za 2021. godinu otkazan", naveli su organizatori.

Dakle, ukloliko je turnir koji je planiran za 18. februar morao da bude otkazan, šta će se dogoditi sa velikim teniskim turnirom koji po kalendaru stiže mjesec dana ranije?

Situacija nimalo nije sjajna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.