Demokrate: Nijedan funkcioner partije nije razmatran kao opcija za angažman u bilo kom resoru
Demokrate

Demokrate: Nijedan funkcioner partije nije razmatran kao opcija za angažman u bilo kom resoru

"Nijedan funkcioner Partije, niti je pomenut niti je njegovo ime razmatrano kao opcija za angažman u bilo kom resoru", navodi se u saopštenju Demokrata.

"Pojedini mediji prethodnih dana imaju ambiciju da Demokratama i našoj koaliciji raspoređuju resore u budućoj Vladi Crne Gore, služeći se prije svega špekulacijama, a ne činjenicama.Mi smo odgovorni politički činioci koji u ovoj fazi pregovora, razgovaraju isključivo o resorima i usmjereni su na što efikasnije formiranje Vlade Crne Gore. Dakle, nijedan funkcioner Partije, niti je pomenut niti je njegovo ime razmatrano kao opcija za angažman u bilo kom resoru, iz prostog razloga što će ta tema biti na dnevnom redu tek nakon raspodjele resora. Na to nas obavezuje prije svega Statut, odgovornost prema građanima Crne Gore, ali i poštovanje naših funkcionera, jer ne dozvoljavamo igranje sa imenima i sudbinama ljudi, jer ovo nije kviz ili licitacija za kupovinu vozila, već ozbiljan i odgovoran posao", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Kako se ističe nakon dogovora o raspodjeli resora po demokratskim i utvrđenim principima, a shodno participaciji te koalicije, odnosno Kluba poslanika u Skupštini Crne Gore, predložiće kandidate za funkcije koje im pripadaju.

"Nakon što u skladu sa unutarpartijskim procedurama budu poznata imena budućih funkcionera u naše ime, ona će biti saopštena javnosti. Na kraju, molimo pojedine medije da imaju u vidu ove činjenice i da se uzdrže od plasiranja u javnost špekulacija", poručuju Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.