Đoković: Nadam se da ću ostati prvi, uglavnom se ja pitam
Novak Đoković

Đoković: Nadam se da ću ostati prvi, uglavnom se ja pitam

Novak Đoković je ponovo pričao o planovima za nastavak sezone.

Đoković je nedavno izgubio u finalu Rolan Garosa, a onda se zaputio u BiH gdje je posjetio "bosanske piramide".

Slijedi odmor u Beogradu, pa put na turnir u Beču, a ciljevi do kraja sezone su jasni.

"Igraću turnir u Beču koji mi prvobitno nije bio u planu. Nisam igrao u Beču 15 godina, tako da sam srećan zbog toga", rekao je Đoković za "AFP".

Novak je ove sezone upisao 37 pobjeda uz samo dva poraza (od čega je jedan došao putem diskvalifikacije), te osvojio pet trofeja.

"Ova sezona, koja je veoma promenjljiva, drugačija i čudna, mi je istovremeno donela dosta uspeha i veoma sam zadovoljan svojom igrom i svojim renkingom", izjavio je Novak i dodao:

"Nadam se da ću za mjesec i po dana, kada se sezona završi, biti prvi teniser svijeta. To mi je profesionalni cilj i na tome radim. Uglavnom se ja pitam".

Otkrio je srpski teniser i zašto je došao u BiH.

"Igrao sam mnogo tenisa u poslednja dva i po meseca. Nisam mogao ništa drugo da radim zbog restrikcija i pravila i to me je izuzetno iscrpilo. Danas mi je poslednji od tri dana ovde i osećam se oporavljeno i preporođeno", podvukao je prvi teniser planete, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.