Sekulić: Kada se oporavim, zajedno ćemo da slavimo duplu krunu
Foto: FK Buducnost

Sekulić: Kada se oporavim, zajedno ćemo da slavimo duplu krunu

Lijevi bek Budućnosti Nemanja Sekulić se vratio u Podgoricu nakon operacije prednjih ukrštenih ligamenata desnog koljena u Zagrebu. Povremeni reprezentativac Crne Gore je već počeo sa procesom rehabilitacije.

“Osjećam se odlično poslije dva dana od operacije, a krenuo sam sa vježbama koje mi je dr Janković pokazao. Polako se pripremam za pravi oporavak i naporan rad koji me čeka. Najbitnije je da je doktor izuzetno zadovoljan kako je prošla operacija, a sada je važno da se polako sve smiri i da krenem sa pravim vježbama”, rekao je za klupski sajt 26-godišnji defanzivac.

Na adresu Sekulića stižu poruke podrške sa svih strana.

“Znači mi ta podrška od saigrača, navijača, mog kluba… To je nešto što me raduje, a ne mogu da se ne zahvalim Budućnosti, predsjedniku Mijaču, saigračima, trenerima i navijačima. Uz tu podršku je sve lakše, jer sam doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu”, kazao je Sekulić.

Lijevi bek bi mogao da pauzira šest mjeseci, ali…

“To je neki okviran period, ali poznavajući sebe i svoje tijelo, nadam se da ću se vratiti brže na teren. Daću sve od sebe da se vratim što prije, znam da me čeka paklen rad, ali i jedva čekam da krenem sa njim”, poručio je Sekulić, koji će ubuduće bodriti “plave”.

“Uživaću u igrama mojih saigrača i biću najveći navijač. Kada se oporavim, pomoći ću im da se osvoji dupla kruna”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.