Avion pretvoren u neobičan restoran, večera košta oko 400 eura
Foto: AFP

Kompanija Singapur Erlajns

Avion pretvoren u neobičan restoran, večera košta oko 400 eura

Aviokompanija Singapur Erlajns ponudila je onima koji vole da putuju izlazak u neobičan restoran, u avion koji je pretvoren privremeno u ugostiteljski objekat, a večera košta kao i avio karta, oko 400 eura.

A380, jedan od najvećih putničkih aviona, biće 24. i 25. oktobra restoran. Kompanija je navela da su sve "karte" za večeru rasprodate za manje od pola sata, prenosi Beta.

Zbog smanjenog broja letova uslijed pandemije koronavirusa, mnoge kompanije u Australiji, Japanu i Tajvanu su ponudile "letove bez destinacije", odnosno let sa polijetanjem i slijetanjem na istom aerodromu.

Kompanija u Singapuru je ponudila nešto drugo, restoran u avionu sa 900 sjedišta.

Najskuplja večera predviđena je za prvu klasu, a na meniju će da budu četiri različita jela.

Tokom večeri biće poštovane sanitarne mjere tako što će neka sjedišta da budu prazna.

Za one koji žele da "putuju" bez izlaska iz kuće, predviđena je i večera na kućnu dostavu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.