Đorđe David na kratko zabrinuo fanove, evo o čemu se radi (FOTO)
Đorđe David

Đorđe David na kratko zabrinuo fanove, evo o čemu se radi (FOTO)

Pjevač Đorđe David nedavno je na svom privatnom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj mu je lice unakaženo i krvavo, a glava zavijena, a nakon što je na kratko zabrinuo fanove otkriveno je o čemu se radi.

Espeso.rs piše da roker nije doživio nikakav incident već da mu je lice našminkano za potrebe snimanja jedne emisije zabavnog karaktera pod nazivom "Luda Noć", u kojem je učestvovao sa nekolicinom kolega.

Đorđe David se zahvalio svima na porukama i pozivima podrške, te je poručio da sada "zaista vidi ko su mu pravi prijatelji".

Untitled

Foto: Screenshot, Instagram 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.