Eksplodirala bomba iz Drugog svjetskog rata (VIDEO)

Britanska bomba iz Drugog svjetskog rata eksplodirala je u trenutku kada su mineri mornarice na sjeverozapadu Poljske pokušali da je neutrališu pod vodom.

Mineri, pripadnici poljske mornarice, pokušavali su da neutrališu bombu pod vodom paljenjem eksploziva, a ona je tokom tog procesa eksplodirala, prenosi Tanjug.

Portparol minera Gžegož Levandovski, rekao je da niko nije povrijeđen, jer su svi mineri nalazili na sigurnoj udaljenosti, ali su eksploziju osjetili stanovnici grada Svinoujsćie.

Kod grada Šćećina, u sjeveroistočnom dijelu Poljske, evakuisano je radi bezbjednosti oko 750 ljudi, kako bi pripadnici mornarice neutralisala zaostalu britansku bombu iz Drugog svjetskog rata, saopštila je u ponedjeljak poljska bezbjednosna služba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.