Ivan Brajović saslušan u SDT-u
Ivan Brajović

Po prijavi MANS-a

Ivan Brajović saslušan u SDT-u

Ivan Brajović, bivši predsjednik Skupštine i poslanik Socijaldemokrata saslušan je danas u Specijalnom državnom tužilaštvu, saznaje Pobjeda. On je saslušan po prijavi MANS-a.

MANS je podnio krivičnu prijavu protiv bivšeg predsjednika Skupštine i bivšeg ministra saobraćaja Ivana Brajovića i NN lica koji su učestvovaliu pripremi i ugovaranju izgradnje dionice autoputa od Podgorice do Mateševa zbog, kako su naveli u prijavi, sumnje u zloupotrebu službenog položaja čime su, prema tvrdnjama ove NVO oštetili državni budžet za oko 134 miliona.

Iz MANS-a su ranije saopštili da je krivična prijava podnijeta specijalnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su "Brajović i drugi funkcioneri izvršne vlasti zloupotrebom službenih ovlašćenja i nevršenjem službene dužnostiugovorom nijesu predvidjeli niz dodatnih radova i troškova tokom izgradnje auto-puta".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.