Preminuo otac Frančeska Totija od koronavirusa
Frančesko Toti

Preminuo otac Frančeska Totija od koronavirusa

Enco Toti (76), otac legendarnog fudbalera Frančeska, preminuo je od korona virusa.

Otac "Princa Rima" je bio srčani bolesnik i to je bilo kobno po njega u teškoj borbi sa protivnikom koji muči cijelu planetu.

Enco je nosio nadimak "Šerif", a probleme je imao od prije nekoliko godina kada je doživio srčani udar.

Od tada on više nije putovao i nije pratio na gostovanjima svog sina, ali je njegovo stanje ipak bilo stabilno.

Međutim, kada ga je zahvatila korona, počela je velika borba u kojoj nije pobijedio, iako ga je sin konstantno gurao i davao mu podršku, njegovo srce nije izdržalo.

Frančesko Toti se još nije oglasio povodom smrti oca, a sigurno je skrhan bolom i nema sumnje da će izbjegavati medije u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.