Saša Vidović izvršio samoubistvo u zatvoru, ostavio oproštajno pismo
Foto: Printscreen

Navodni član škaljarskog klana

Saša Vidović izvršio samoubistvo u zatvoru, ostavio oproštajno pismo

Mediji u Republici Srpskoj večeras su javili da je Saša Vidović, koji se dovodio u vezu sa "šakaljarskim klanom" i koga su povezivali sa ubistvom Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, izvršio samoubistvo vješanjem u ćeliji Kazneno popravnog zavoda u Foči.

Kako mediji u Republici Srpskoj javljaju, pozivajući se na nezvanične izvore, on je iza sebe ostavio oproštajno pismo majci i bratu. 

Vidović je prošle godine osuđen na 18 godina robije zbog teškog ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 2016. godine, zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i zbog izazivanje opšte opasnosti. Sa njim zbog ubistva Lazarevića osuđen je i Aleksandar Bulatović na 18 godina zatvora.

Policija Republike Srpske i policija Srbije sumnjali su da je Saša Vidović pucač “škaljarskog klana”, bio povezan sa ubistvom Aleksandra Stankovića, poznatog kao Sale Mutavi. Vidovića su povezivali sa škaljarcima i brojnim likvidacijama u Srbiji. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.