Beograd: Francuz uhapšen, lakovjernima nudio 'umnožavanje' eura, jedna osoba dala čak 100.000 eura!
Foto: Mup Srbije

Beograd: Francuz uhapšen, lakovjernima nudio 'umnožavanje' eura, jedna osoba dala čak 100.000 eura!

U Beogradu je uhapšen državljanin Francuske E.K. (32) oumnjičen da je u septembru u jednom hotelu u Beogradu izveo prevaru.

Lažno se predstavljajući kao državljanin Kameruna, nudio je pojedincima da im "pomoću određenih sredstava i vještina" napravi po više komada "originalnih novčanica eura" saopštilo je danas Ministarstvo untrašnjih poslova Srbije.

Tako mu je jedna osoba dala 100.000 eura da ih "umnoži", ali mu je Francuz vratio papir koji je upakovao u kesu identičnog izgleda, i s originalnim novcem otišao iz hotela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da je Francuz prevario više osoba, Ministarstvo ih poziva da se jave na telefone Policijke uprave za Beograd (011/279-8409 i 011/279-8410).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.