Ronaldo najavio reprezentativnu penziju
Kristijano Ronaldo

Ronaldo najavio reprezentativnu penziju

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo izjavio je da će mu Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru biti poslednji "Mundijal" u karijeri.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler u istoriji tog sporta Kristijano Ronaldo, najavio je reprezentativno povlačenje.

Član Juventusa izjavio je da će mu Svjetsko prvenstvo 2022. godine, koje se održava u Kataru, biti poslednje na kojem će nastupati.

"Očekujem da će mi Svjetsko prvenstvo u Kataru biti poslednje. Često tamo idem na odmor, što u Katar, što u Dubai i srećan sam što će mi poslednji internacionalni turnir biti tamo", rekao je Ronaldo.

Kristijano je u dresu reprezentacije, do sada, upisao 165 seniorskih nastupa, na kojima je dao 101 gol.

Portugalija je 2016. godine, predvođena Ronaldom, osvojila Evropsko prvenstvo, savladavši Francusku. Večeras, te dvije selekcije sastaju se u okviru Lige nacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.