Novak vježba francuski pred finale: Sa namjerom i pažnjom, idemo! (VIDEO)

Prvi reket svijeta Novak Đoković, do sada je u nekoliko navrata govorio francuski jezik, ali pred istorijsko finale Rolan Garosa, odlučio je da popravi svoj izgovor.

Uoči 55. susreta sa neprikosnovenim vladarem pariske šljake, Rafaelom Nadalom, Novak Đoković je podijelio na svom nalogu na Twitteru kako sa "pažnjom" vježba francuski izgovor.

On je na društvene mreže okačio video kako vježba francuski jezik i razliku u izgovoru dvije riječi.

Novaka je izgleda do sada mučio izgovor riječi "namjera" i "pažnja", koje u francuskom jeziku zvuče skoro identično. Kada je uspio da sve izgovori kako treba, radosno je uzviknuo "Opa"!

Novak Đoković i Rafael Nadal od 15 časova sastaju se u finalu Rolan Garosa na stadionu "Filip Šatrije" u Parizu.

Novak vodi u međusobnom skoru 29-26, na šljaci je 17-7 za Rafu, ali Đoković je dobio 14 od poslednjih 18 okršaja.

Srpski teniser igra u petom finalu Rolan Garosa i osvojio je titulu 2016. godine, a Nadal je u 12 finala osvojio 12 trofeja.

Ukoliko pobedi, Španac će osvojiti 20. titulu na Gren slem turnirima i time se izjednačiti sa Rodžerom Federerom, a Novak bi eventualnim trijumfom došao do 18. Gren slem trofeja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.