Petričeviću određen pritvor, sproveden u UIKS
UIKS

Njegov brat pušten da se brani sa slobode

Petričeviću određen pritvor, sproveden u UIKS

Sudija za istragu Osnovnog suda u Podgorici nakon saslušanja odredio je pritvor Dejanu Petričeviću osumnjičenom za krivično djelo teška krađa (37) - saznaje nezvanično Pobjeda

Petričević je sproveden u UIKS dok je njegov brat Bojan pušten da se brani sa slobode. Petričevići se sumnjiče za krađu struje koja je korišćena za proizvodnju kriptovaluta.

U podrumima zgrade na Zabjelu, u Ulici Janka Đonovića, policija je ranije zaplijenila preko 200 računara za koje se sumnja da su bili ilegalno povezani na elektrodistributivnu mrežu i na taj način krali struju.

Policija je pretresla podrume zgrade na osnovu saznanja da se jedna podgorička firma bavi proizvodnjom kriptovaluta.

Istražitelji su otkrili da su se osumnjičeni Dejan i Bojan Petričević bavili rudarenjem bitkoina, odnosno da su se umjesto na brojač kačili na konzolu i tako krali struju.

Petričevići su ranije hapšeni u policijskoj akciji "Klap".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.