Porodica Peković: Nikola je u bolnici u stabilnom stanju
Nikola Peković

Porodica Peković: Nikola je u bolnici u stabilnom stanju

Porodica Nikole Pekovića potvrdila je da se bivši košarkaš nalazi u bolnici i da ima koronavirus.

Kako je najavljeno u toku dana, Nikola Peković je u bolnici i zaražen je koronavirusom.

Njegova porodica je izjavila da su ti navodi tačni, ali da njegovo stanje nije ugroženo.

"On je od juče u podgoričkoj bolnici i diše apsolutno samostalno. Svi njegovi vitalni parametri što se tiče kiseonika potpuno su u redu. On je sve vrijeme stabilno, ali uz konsultacije sa doktorima, rečeno je da je bolje da ostane na praćenju u zdravstvenoj ustanovi. To je proces koji traje", rekli su članovi porodice.

Nikola je igrao za beogradski Partizan, Panatinaikos i Minesota Timbervulvse, a trenutno je tim menadžer košarkaške reprezentacije Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.