Potvrđena optužnica protiv osumnjičenog za silovanje djevojčice na Čakoru
Viši sud u Bijelom Polju

Viši sud u Bijelom Polju

Potvrđena optužnica protiv osumnjičenog za silovanje djevojčice na Čakoru

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju, kojim je predsjedavao Radoslav Konatar, potvrdilo je optužnicu i produžilo pritvor Z.S. (55) iz Velike kod Plava, zbog sumnje da je više puta silovao djevojčicu, piše Dan.

Prema optužnici, osumnjičeni je neutvrđenog dana u julu ove godine, u mjestu Čakor, sposoban da shvati značaj svojih djela i upravlja svojim postupcima, svjestan zabranjenosti svojih radnji, silovao trinaestogodišnju djevojčicu.

Iako je znao da se radi o djetetu, osumnjičeni je nakon toga, neutvrđenog dana u julu i avgustu još dva puta, na isti način i na istom mjestu ponovo obljubio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.