Ibrahimović se oporavio od korone
Zlatan Ibrahimović

Milan saopštio

Ibrahimović se oporavio od korone

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović oporavio se od koronavirusa i mogao bi da bude u konkurenciji za predstojeći veliki derbi sa Interom, saopštio je njegov klub.

"Fudbalski klub Milan saopštava da je Zlatan Ibrahimović testiran negativno na dva uzastopna testiranja brisom. Gradski zdravstveni zvaničnici Milana ukinuli su Ibrahimovićev karantin", navodi se u saopštenju "roso-nera".

Klub je prošlog mjeseca, 24. septembra, objavio da je Ibrahimović zaražen koronavirusom.

Veliki milanski derbi na programu je 17. oktobra.

Ibrahimović (38) je postigao tri gola u prve dvije utakmice Milana u sezoni, u Seriji A i u Ligi Evropa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.