Joković i Knežević na sastanku, Foto: SNP

Sastanak Jokovića i Kneževića

"Tri pobjedničke koalicije da formiraju Vladu po izbornoj volji građana, Krivokapić uživa podršku svih"

Danas su se u Podgorici sastali predsjednici Socijalističke narodne partije Crne Gore i Demokratske narodne partije Vladimir Joković i Milan Knežević.

Joković i Knežević su razgovarali o procesu formiranja nove Vlade Crne Gore ali i uspostavljanju i jačanju institucija koje su značajne za demokratizaciju  i dalji razvoj Crne Gore.

Predsjednici parlamentarnih stranaka, članica koalicije "Za budućnost Crne Gore", izrazili su podršku mandataru Krivokapiću, koji je od juče to i zvanično, da napravi kvalitetan program Vlade zasnovan na razvojnoj strategiji Crne Gore  koja mora raditi u interesu prevazilaženja svih problema koje su  građanima ostavili članovi dojučerašnjeg režima,odnosno mora raditi  u interesu svih građana, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima.

Joković i Knežević su se složili da u formiranju i izboru  Vlade odlučujuću riječ treba da imaju građani, tj.  tri pobjedničke koalicije kojima su oni dali povjerenje na izborima 30. avgusta, i da svaka od njih dobije učešće u Vladi srazmjerno svom izbornom rezulatu i utvrđenim principima demokratije.

"SNP i DNP će u tom smislu dati puni doprinos očuvanju i realizaciji ne samo izborne volje građana, već i naših programskih principa i vrijednosti", poručuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.