U Nikšiću krivična prijava zbog krivolova i nedozvoljenog držanja oružja
Ilustracija

Uprava policije

U Nikšiću krivična prijava zbog krivolova i nedozvoljenog držanja oružja

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su operativnim aktivnostima došli do saznanja da se u mjestu Slivlje nalaze lica koja se bave krivolovom koristeći nedozvoljena sredstva – "farove“.

Nikšićka policija je izašla na lice mjesta i na lokalnom putu Kličevo – Povija zatekla putničko motorno vozilo u kojem su se nalazili M.M. (19), Đ.B. (20) i M.S. (20).

"Pregledom vozila pronađena je lovačka puška marke "Zastava“ kalibra 12 mm, kao i dva lovačka metka", saopšteno je iz UP.

Takođe, pored vozila primijećena je odstrijeljena divlja životinja zec.

"Sa događajem je upoznata nadležna državna tužiteljka koja je nakon uvida u spise predmeta naložila da se protiv Đ.B. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krivolov, te krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", poručili su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.