Majci određen pritvor zbog zlostavljanja bebe
Foto: Screenshot

Majci određen pritvor zbog zlostavljanja bebe

Treće osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenoj S. S. (21) zbog izvrsenja krivičnog djela nasilje u porodici, kao i zbog zapuštanja i zlostavljanja maloljetnog lica.

Podsjetimo, za ovaj slučaj saznalo se nakon što je na društvenim mrežama osvanuo video snimak na kome se vidi kako osumnjičena jednom rukom "bacaka" bebu od nekoliko mjeseci u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, a koji je izazvao burne reakcije javnosti.

“Nakon saslušanja osumnjičene, od strane tužilaštva predloženo je određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, s obzirom da je za krivično djelo zaprećena kazna zatvora preko pet godina sa elementima nasilja, a način izvršenja krivičnog djela je doveo do uznemirenja javnosti koje može dovesti do nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, što je rješenjem suda i određeno”, navode iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Na snimku koji je 6. oktobra objavljen na Instagramu vidi se kako žena jednom rukom drži bebu, da bi je u sledećem trenutku krajnje nehajno vrtjela i zamalo ispustila. Potom prebacuje bebu iz jedne ruke u drugu.

Cio slučaj “bacakanja” bebe snimljen je u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu oko 14 časova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.