Dodik razgovarao sa Amfilohijem, poželio mu brz oporavak i izrazio nadu za skorije viđenje
Milorad Dodik

Dodik razgovarao sa Amfilohijem, poželio mu brz oporavak i izrazio nadu za skorije viđenje

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji je zaražen virusom korona, uspješno oporavlja, što mu je mitropolit i lično potvrdio u današnjem telefonskom razgovoru.

Tokom srdačnog razgovora izražena je nada za što skoriji mitropolitov oporavak, nakon koga bi trebalo da dođe i do susreta srpskog člana Predsjeništva i mitropolita Amfilohija, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Mitropolit Amfilohije je u utorak, 6. oktobra, primljen na bolničko liječenje na Odjeljenje pulmologije Kliničkog centra Crne Gore, nakon što je test pokazao da je pozitivan na virus korona.

U saopštenju je navedeno da mitropolit nastavlja započeti terapijski tretman i da je zbog prirode bolesti pod stalnim ljekarskim nadzorom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.