Karenjo: Novak uvjek zatraži medicinski tajm aut kada ne ide
Foto: Getty images

Karenjo: Novak uvjek zatraži medicinski tajm aut kada ne ide

Španski teniser Pablo Karenjo Busta optužio je Novaka Đokovića za nekorektno ponašanje posle poraza sa 3-1 u setovima (4:6, 6:2, 6:3, 6:4).

Đokoviću je masiran vrat tokom prvog seta, posle je prvi teniser svijeta priznao da se mučio sa vratom i ramenom tokom prvog seta ali i da posle nije osjećao bol.

"Svaki put kada se stvari zakomplikuju, on traži medicinsku pomoć. Radi to već dugo. Već sam znao – znao sam šta će desiti na US openu, šta će se desiti ovdje i šta će se dalje dešavati", rekao je španskim novinarima Karenjo Busta, mada Đoković nije zvanično zatražio medicinski tajm aut.

Prethodno, u dijelu konferencije na engleskom jeziku, 29-godišnji Španac o istoj temi je rekao:

"Ali to je normalno, zar ne? To uvjek radi. Posljednjih godina to uvek radi kada ima probleme na terenu – ne znam, možda je do pritiska ili je to nešto što mora da uradi. Mislim, nastavlja da igra normalno, zar ne? Ne znam je li to stvarno mentalno ili je u pitanju bol, nešto hronično s ramenom. Pitajte njega", prenosi Sport Klub.

Imao je Španac brejk lopte u drugom posle osvojenog prvog seta, zatim i brejk loptu na 3:3 u trećem setu, ali Novak je slavio.

"Bio je to dobar meč, igrao sam protiv broja jedan. U startu sam igrao dobro, iskoristio sam prilike na riternu, a nisam iskoristio šanse na početku drugog. Tada je on počeo da igra bolje i to je bio jedini trenutak u meču kada ja nisam igrao na svom nivou, tih pet do sedam gemova. Posle toga su bile dobre razmjene, bio sam agresivan. Kada je Novak sa druge strane, nije lako praviti vinere. Blo je gusto, mogu da igram ovakve mečeve sa najboljima na svijetu. Nastavljam uvjek da se borim", zaključio je Karenjo Busta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.