Policija kontrolisala pripadnike organizovane kriminalne grupe, jedan uhapšen zbog oružja
Zaplijenjeni pištolj, foto: Uprava policije

Podgorica

Policija kontrolisala pripadnike organizovane kriminalne grupe, jedan uhapšen zbog oružja

Pripadnici kriminalističke policije su sprovodeći aktivnosti usmjerene ka bezbjednosno interesantnim licima kontrolisali tri člana jedne organizovane kriminalne grupe, saopšteno je iz Uprave policije.

Policije je kako se navodi u saopštenju u jednom ugostiteljskom objektu u Glavnom gradu kontrolisala S.K. (57) iz Kotora, B.Lj. (44) iz Kotora i V.V. (44) iz Herceg Novog.

"Službenici policije su od B.Lj. oduzeli mobilni telefon dok je od lica S.K. takođe oduzet mobilni telefon ali sa kripto zaštitom.

Nakon preduzetih službenih radnji kontrole izvršena je pretraga okoline ugostiteljskog objekta kada je u neposrednoj blizini, na parking prostoru, pronađeno sakriveno vatreno oružje pištolj marke „Glok 26” sa 11 komada municije a sa kojeg su bili uklonjeni serijski brojevi.

Daljom istragom utvrđeno je da pištolj pripada V.V. nakon čega je ova osoba lišena slobode", kazali su iz policije.

Uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, V.V. je priveden Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.