Brajović i Gandel

Sastanak Brajovića i Gandela

"Glasovi za istinsku socijaldemokratsku ideju u Crnoj Gori danas važniji nego ikad"

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović sastao se danas sa ambasadorom Slovačke Republike u Crnoj Gori Borisom Gandelom.

Brajović je istakao da su Socijaldemokrate Crne Gore na upravo završenim parlamentarnim izborima ostvarile dobar izborni rezultat, koji je u odnosu na prethodni bolji za 35%.

Dodao je da su glasovi za istinsku socijaldemokratsku ideju u Crnoj Gori u ovom trenutku važniji nego ikad jer su bili i biće garant očuvanja građanske, multietničke, antifašističke, sekularne, evropske i evroatlantske Crne Gore.

On se zahvalio  ambasadoru za iskrenu i prijateljsku podršku Slovačke Crnoj Gori u svim važnim pitanjima, posebno u oblasti NATO i EU integracija.

Izrazio je uvjerenje da ta pomoć neće izostati ni u narednom periodu kada naša država treba da uđe u novu fazu integracije s ciljem što bržeg članstva u Uniji.

Ambasador Gandel je čestitao dobar izborni rezultat Socijaldemorkatama i naglasio važnost dijaloga kao jednog od ključnih obilježja demokratije.

Dodao je da Slovačka podržava Crnu Goru da postane članica Evropske unije, te da će nastaviti da pomaže naš integracioni put na svim nivoima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.