Beranka umjesto Jovane Joksimović: Marijana zbog šarma i profesionalizma izabrana da vodi jutarnji program
Marijana Tabaković, foto: Prva promo

Beranka umjesto Jovane Joksimović: Marijana zbog šarma i profesionalizma izabrana da vodi jutarnji program

Popularni jutarnji program Prve televizije (Srbija) dobija pojačanje. Rođena Beranka Marijana Tabaković (djevojačko Tmušić) zamijeniće na voditeljskoj poziciji Jovanu Joksimović, suprugu muzičara Željka Joksimovića.

Ona će raditi sa kolegom Filipom Čukanovićem, ali neće zajedno voditi emisiju, već će se smjenjivati po danima.

Marijana Tabaković je do sada bila urednica i voditeljka porodičnog magazina “150 minuta” na ovoj televiziji.

"Odlično se snašla ispred kamera, pa je uredništvo Prve riješilo da je stavi u jutarnji program umjesto Jovane Joksimović. Osim što će voditi emisiju, Marijana če biti i jedan od urednika Jutarnjeg. Iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, tako da čelnici televizije vjeruju da će ova promjena biti pun pogodak”, saopšteno je iz ove medijske kuće.

Marijana je iskusan novinar i veliki profesionalac sa dvanaestogodišnjom karijerom u informativnom programu, a gledaoci je pamte i kao voditeljku emisije “Beograde, dobro veče” na Studiju B. Prije toga je radila u agenciji Dojče vele.

Novi izazov joj, kako kaže, prija i raduje se što će započinjati dan iz studija “Jutra” na Prvoj:

“Veoma me raduje što ću zajedno sa našim gledaocima polako ulaziti u novi dan. Tim “Jutra” na Prvoj svakodnevno se trudi da aktuelnosti budu pokrivene iz svih mogućih uglova, prvenstveno onih koji se tiču života običnog čovjeka. I nastavljamo u tom pravcu.

Sjajna ekipa je oko mene i odlična energija. Zaista mnogo znači kada imate tim koji želi da diše kao jedan. Tako je bilo u redakciji "150 minuta", tako je i u "Jutru".

Volim pozitivne ljude koji osmijehom prevazilaze sve poteškoće i izazove, a toga uvijek imate u zahtjevnim formatima, kakav je i jutarnji program. Zato vjerujem da ćemo zajedničkim snagama opravdati zaista veliko povjerenje naših gledalaca koje je televizija Prva kvalitetnim programom stekla u svojih prvih deset godina”.

Tabakovićeva iskreno kaže da uvijek ima tremu pred emisiju uživo zbog velike odgovornosti koju osjeća:

“Onaj ko kaže da nema tremu, njemu nije stalo do onoga što radi. Trema mora da postoji, ali ona pozitivna koja gura naprijed. Samoj sebi sam najveći kritičar, jer znam da uvijek može bolje.

Želim da ispunim i svoja i očekivanja gledalaca koji moraju da budu informisani na pravi i kvalitetan način.

Dobro provjerena i tačna informacija je srž svega! Vjerujem da se ne kaže za džabe da se po jutru dan poznaje. Zato ću se potruditi da taj početak dana bude što prijatniji za naše gledaoce i informativno najsadržajniji”, kazala je Beranka.

Berane online

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.