Noć protekla mirno: Mitropolit Amfilohije stabilno, pod stalnom brigom ljekara KCCG
Mitropolit Amfilohije

Noć protekla mirno: Mitropolit Amfilohije stabilno, pod stalnom brigom ljekara KCCG

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i jutros je stabilnog zdravstvenog stanja, noć je proveo mirno i dobro se osjeća.

Kako ističu iz Mitropolije crnogorsko primorske(MCP) pod stalnom je brigom ljekara u Kliničkom centru Crne Gore gdje je juče smješten nakon što je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

"Pozivamo braću i sestre na usrdnu molitvu punu vjere i ljubavi za Mitropolitovo što skorije ozdravljenje, kao i za zdravlje i napredak svih oboljelih", poručuju iz MCP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.