Indija: U posljednja 24 časa preminulo skoro hiljadu osoba, još 72.000 slučaja zaraze koronom
Ilustracija

Indija: U posljednja 24 časa preminulo skoro hiljadu osoba, još 72.000 slučaja zaraze koronom

U posljednja 24 sata u Indiji je od posljedica zaraze koronavirusom preminulo 986 osoba, što je ukupno 104.555. Potvrđeno je 72. 000 novih slučajeva kovida, što je ukupno do sada 6.757.132, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Indije, javlja Anadolija.

Od ove bolesti dosad se oporavilo 5.744.693.  

Prema podacima sa sajta worldometers.info, Indija je druga zemlja u svijetu po broju zaraženih koronavirusom, iza Sjedinjenih Država koje drže neslavno prvo mjesto.

Indija bilježi veliki broj novozaraženih dnevno ali sa stopom oporavka koja je preko 84 odsto zbog čega se indijska vlada odlučuje na dalje otvaranje ekonomije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.