Budućnost slavila u Parizu
Foto: KK Buducnost Voli

Budućnost slavila u Parizu

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Parizu francusku ekipu Bulonj Metropolitano 89:83 (28:11, 10:23, 23:20 i 28:29), u utakmici drugog kola B grupe Eurokupa.

To je drugi trijumf podgoričkog tima ove sezone, nakon što je na startu takmičenja pred svojim navijačlima savladala italijansku Brešu 93:81.

Budućnost je, nakon serije od 8:0, u finišu prve četvrtine stekla prednost od 17 poena.

Domaćin je u posljednjoj četvrtini uspio da zaostatak svede na dva poena i sam finiš učini neizvjesnim, ali ne i da napravi potpuni preokre.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Vili Rid sa 22, Melvin Edžim dodao je 16, a Nikola Ivanović 13 poena.

U francuskom timu najbolji je bio Rob Grej sa 19, dok je Entoni Braun ubacio 14 koševa.

Uspješan u ovom kolu bio je i Mornar, koji je u Baru savladao Unikahu iz Malage 90:80.

U naredmom kolu, 14. oktobra, Budućnost Voli igraće u Malagi sa Unikahom, dok će Mornar ugostiti Brešu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.