Socijalistička narodna partija

Sastanak Jokovića i Krivokapića

"SNP spremna da odgovori zadacima, i da pomogne rad nove Vlade"

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković danas je u Podgorici razgovarao sa profesorom Zdravkom Krivokapićem.

"Zajednički je još jednom konstatovano da su građani 30. avgusta dali glas promjenama i nekoj novoj, bogatijoj i evropskoj Crnoj Gori. U tom pravcu izražena je zajednička želja za postizanjem skorijeg dogovora oko formiranja nove Vlade, kao i donošenjem najboljih kadrovskih rješenja, koji će odgovoriti izazovima ekonomskih i svakih drugih reformi"; navodi se u saopštenju.

Joković je istakao činjenicu da je SNP u kadrovskom i svakom drugom pogledu spremna da, zajedno sa ostalim konstituentima nove vlasti uspješno odgovori postavljenim zadacima, kao što je spremna da uspješnim vođenjem politike ujedini Crnu Goru, što je prijeko potrebno na evropskom putu usvajanja demokratskih načela i standarda.

"Takođe, predsjednik SNP smatra izuzetno svrsishodnim da se oko svih kadrovskih rješenja dođe dogovorom prilikom prvog kruga zajedničkih pregovora. Time ćemo dodatno poslati poruku odgovornosti i spremnosti da se što hitnije uhvatimo u koštac sa ogromnim problemima naslijeđenim od prethodne vlasti", poručili su iz SNP-a.

Joković je najsrdačnije pozdravio napore Dritana Abazovića i URA-e na putu istrajnosti u borbi protiv režima DPS-a i pozdravio njihove najave podrške rješenjima vezanim za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, koji je duboko podijelio našu državu.

"Socijalistička narodna partija će nastaviti sa vođenjem konstruktivne politike, svjesni činjenice da su pred nama teški zadaci, ali  i istorijska odgovornost pred građanima Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.