Ognjen Radonjić stigao u Rusiju, zahvaljujući sakupljenom novcu nastavlja liječenje
Ognjen Radonjić

Ognjen Radonjić stigao u Rusiju, zahvaljujući sakupljenom novcu nastavlja liječenje

"Naši mališani hrabro koračaju ka svom cilju – zdravlju. Jedan od njih je i Ognjen Radonjić koji je juče doputovao u Rusiju da bi nastavio proces liječenja", saopšteno je iz Fondacije Budi human.

Podsjećanja radi, ovaj petogodišnji dječak ima oštećenje očnog živca na oba oka i suženo vidno polje. Oštećenje vida uslovilo je i usporen psihomotorni razvoj, pa su mu potrebni kontinuirani logopedski i defektološki tretmani.

Fondacija „Budi human“ prikupila je za Ogijevo liječenje 27676.00 eura.

Nakon traženja odgovarajuće klinike koja bi mu omogućila oporavak, Ogi je u septembru prošle godine  posjetio „Sveruski centar za očnu i plastičnu hirurgiju“ u gradu Ufa u Rusiji.

"Tada je imao prvu operaciju nakon čega je preporučeno da kliniku posjeti još nekoliko puta radi što boljeg napretka. Upravo zato, ovaj hrabri dječak naredni period provodi na pomenutoj klinici i čini još jedan korak  ka svom ljepšem djetinjstvu.

Na putu koji iziskuje volju, strpljenje i vrijeme, Ogiju želimo da osim svega toga, zadrži i osmijeh, razdraganost duha i vjeru u bolje sjutra koje ga svakako čeka. Šaljemo mu podršku, navijamo za njegov oporavak i čekamo lijepe vijesti", poručuju iz Fondacije Budi human.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.