Guči predstavio haljinu za muškarce, košta samo 2.200 eura
Guči haljina za muškarce

Guči predstavio haljinu za muškarce, košta samo 2.200 eura

Modni brend Guči je lansirao haljinu za muškarce sa satenskom trakom i kragnicom.

Ideja im je bila da se prekine sa toksičnim stereotipima koji oblikuju muški rodni identitet.

Problem ove kreacije je što košta basnoslovno. Dugačka narandžasta košulja s Petar Pan kragnicom je tako iz više razloga postala broj jedan tema na društvenim mrežama.

Košulja-haljina je inspirisana "grunge" stilom iz devedesetih, cijena joj je oko 2.200 eura (2.600 dolara), a oko struka ima i satensku traku koja se vezuje u mašnu. 

Ista haljina se može kupiti i u cvetnom dezenu i u toj varijanti je malo jeftinija, piše portal nova.rs.

Haljina za muškarce se pojavila nekoliko nedelja pošto je Gucci izbacio farmerke sa flekama od trave koje su izazvale velike polemike.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.