Opština Bijelo Polje nagradila hrabru majku Jelenu Ćetković: Materinska briga nadjačava i brigu za svoj život

Opština Bijelo Polje nagradila hrabru majku Jelenu Ćetković: Materinska briga nadjačava i brigu za svoj život

Bjelopoljku Jelenu Ćetkovic hrabru majku, koja je pored teške borbe sa bolešću uspjela da do kraja iznese rizičnu trudnoću i rodi zdravu djecu, predsjednik Opštine Petar Smolović nagradio je sa 1000 eura.

“Ovaj podvig dostojan herojstva pokazuje da materinska briga nadjačava i brigu za svoj život. Neka nam primjer hrabre majke i sugrađanke Jelene bude uzor požtvovanja za porodicu i društvo” -  kazao je Smolović

Porodica Ćetkovic iskazala je, kako je objavio opštinski sajt, zahvalnost predsjedniku Smoloviću i Opštini Bijelo Polje na značajnoj pomoći, kako sada tako i u prethodnom periodu tokom borbe sa ovom bolešću.

Podsjeća se, tridesetosmogodišnjoj Jeleni Ćetković iz Bijelog Polja, u ranoj trudnoći nastaloj vantjelesnom oplodnjom, otkriven je kancer dojke.

Uslijedila je teška borba - dvostruki hirurški zahvati u trećem i četvrtom mjesecu trudnoće i kontinuirana agresivna hemioterapija.

Zahvaljujući dr Aleksandru Čelebiću iz Podgorice, hirurgu onkologu, hemioterapeutu, hrabra majka je očuvala svoje plodove i prije par dana rodila zdravu djecu, djevojčicu Laru i dječaka Aleksu u predviđenom terminu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.