Uhapšen 31-godišnji Bjelopoljac: Iz gepeka mu ispao kilogram droge
Ilustracija

Uhapšen 31-godišnji Bjelopoljac: Iz gepeka mu ispao kilogram droge

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje podnijeli su krivičnu prijavu protiv M.B. (31) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, pored puta u blizini jedne benzinske stanice u mjestu Sutivan 27. septembra saobraćajna policija pronašla je pakovanje u kojem se nalazila opojna droga marihuana bruto mase oko 1 kilogram.

"Kriminalističkom istragom i operativnim radom bjelopoljska policija je utvrdila da je pomenuta opojna droga ispala iz otvorenog gepeka vozila koje se kretalo magistralnim putem iz pravca grada u pravcu graničnog prelaza Dobrakovo, a kojim je upravljao M.B", saopštili su iz UP-a.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo.

M.B. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.