Teška prevara u Plavu: Skidanje crne magije naplatili oko pola miliona eura!!!
ilustracija

Teška prevara u Plavu: Skidanje crne magije naplatili oko pola miliona eura!!!

Policija je u Plavu podnijela prijavu protiv tri osobe zbog sumnje da su tokom tri godine za navodno "skidanje crne magije" na prevaru uzeli oko pola miliona eura.

Kako je saopšteno, policija je u Plavu podnijela krivičnu prijavu protiv H.H. (24), A.H. (46) i S.H. (46) zbog sumnje da su kao saizvršioci počinili krivično djelo prevara.

Kako se sumnja, oni su u periodu od 2017. do 2020. godine u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica doveli i održavali u zabludu dva oštećena lica, te naveli jednu od oštećenih da plati novčani iznos od 57.000 američkih dolara i drugu oštećenu da plati novčani iznos između 430.000 i 500.000 eura, za navodne usluge skidanja „crne magije“  - navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.