Spašen muškarac na kojeg je palo stablo na Plavinici

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Podgorica spasili su danas muškarca na kojeg je palo stablo.

"Pripadnici Službe zaštite i spašavanja danas su uspješno izveli zahtjevnu akciju spasavanja lica koje je bilo pritisnuto stablom u mjestu Plavnica. Dojava da je stablo palo na čovjeka koji je pritisnut i povrijeđen ispod njega Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada upućena je u 10:22 sati", navodi se u saopštenju Službe zaštite i spašavanja.

Na lice mjesta, kako se navodi, upućene su dvije ekipe koje su akciju uspješno okončale.

"Lice se nalazilo u močvarnom terenu što je otežavalo prilaz licu mjesta i samu akciju. Nakon sto je oslobođeno, lice je upućeno ekipi Hitne medicinske pomoći na dalje zbrinjavanje", kazali su iz Službe zaštite i spašavanja Podgorica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.