Danas Dan žalosti u Bijelom Polju
Bijelo Polje

Smolović proglasio

Danas Dan žalosti u Bijelom Polju

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović proglasio je četvrtak, 1. oktobar Danom žalosti zbog tragične smrti troje mladih sugrađana.

Kako se navodi u Odluci predsjednika, u četvrtak se neće održavati događaji sa zabavnim sadržajima, a fizička i pravna lica, koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, svoje poslovanje treba da prilagode Danu žalosti.

Smolović je izrazio saučešće porodicama stradalih sugrađana i još jednom apelovao na mlade ljude da prilagode svoje ponašanje uslovima i stanju na putu i da bezbjednom vožnjom, doprinesu kako svojoj, tako i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.