Berane: Počeli radovi na rekonstrukciji ulice prema stadionu, postavljaju se trotoari i ivičnjaci
Foto: Opština Berane

Berane: Počeli radovi na rekonstrukciji ulice prema stadionu, postavljaju se trotoari i ivičnjaci

Opština Berane je započela radove na rekonstrukciji Đačke ulice prema Gradskom stadionu. Iz opštinske Agencije za izgradnju i razvoj su naglasili da su izvršili pripreme za postavljanje ivičnjaka i trotoara u pomenutoj ulici, koja se nalazi pored nove Sportske hale.

"Intenzivno se radi na izgradnji i modernizaciji putne infrastrukture u Beranama“, kazao je direktor Agencije Miro Vešović

Istakao je da je nedavno završeno asfaltiranje puta od semafora kod Bogavskog brda prema manastiru Đurđevi Stupovi i Gradskoj kapeli, kao i parking prostora kod same kapele, u MZ Dolac.

Kazao je da su u toku radovi prema Jasikovcu, gdje je već završeno asfaltiranje, a sada su na redu da se rade obostrani trotoari, kao i šetalište do izletišta, obostrane pješačke staze sa rasvjetom i postavljanje ivičnjaka.

Opština Berane poziva građane da budu dio ambijenta unapređenja i razvoja, na taj način što će čuvati svoju okolinu, i tako dati svoj doprinos da grad bude uređeniji i ljepši za život.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.