Viktor opet najljepši: Pored titule najljepšeg dječaka na svijetu, osvojio i titulu za najljepšeg vilenjaka
Viktor Đukić, Foto: Opština Berane

Viktor opet najljepši: Pored titule najljepšeg dječaka na svijetu, osvojio i titulu za najljepšeg vilenjaka

Četvorogodišnji mališan iz Berana Viktor Đukić, zvanično najljepši dječak na svijetu, i ovog puta osvojio je neobičnu nagradu –izabran je za najljepšeg vilenjaka 2020. godine, na manifestaciji koja je održana u Subotici.

Kao i na nadmetanju na dječjem svjetskom takmičenju ljepote u Turskoj prošle godine kada je proglašen za najljepšeg dječaka na svijetu, Viktor je i sada imao podršku Opštine Berane za učešće na manifestaciji koju je organizovala priznata humanitarka Ankica Orčić.

Čast da manifestaciju proglasi otvorenom pripala je savjetniku u Službi predsjednika opštine Berane, Zoranu Jojiću.

Berane i Subotica su gradovi pobratimi, istakao je Jojić u svom obraćanju.

"Htjeli mi to da priznamo ili ne, ali ovakvi događaji mladim ljudima otvaraju brojna vrata u svijet i pružaju mogućnosti da vide “sve boje” u svojim najljepšim nijansama. Zato, samo hrabro dobra djeco. Možda je ovaj večerašnji događaj upravo vaš put za ostvarenje snova“, kazao je Jojić.

Plavokosi dječak iz Berana je time što je osvojio titulu najljepšeg vilenjaka za ovu godinu, učinio ponovo Berane i Crnu Goru ponosnim.

"Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Berane i predsjedniku opštine Dragoslavu Šćekiću na podršci, jer su po ko zna koji put pokazali da misle na najmlađe sugrađane i podržavaju njihove talente", kazala je Viktorova majka.

viktor4

Ona je pohvalila organizatore manifestacije u Subotici koji su ispoštovali sve preporuke nadležnih zbog situacije sa koronavirusom, kao i žiri koji je proglasio Viktora za pobjednika.

U muzičkom dijelu programa nastupili su pop pjevačica Zorana Pavić i njen kolega, pjevač Renato Henc. Oni su bili i članovi žirija.

Sam događaj je bio sastavljen iz tri segmenta – Vila Vina, Mali Vilenjak i bajka u bijelom posvećena nedavno preminiloj književnici Isidori Bjelici.

Četvorogodišnji Viktor Đukić je najmlađi član modne agencije "Top 3 Models Montenegro“, koja okuplja djecu iz gradova širom Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.