Grad tuguje za tragično stradalim: Neka Bijelo Polje danas ćuti
Bijelo Polje, ilustracija

Grad tuguje za tragično stradalim: Neka Bijelo Polje danas ćuti

Put Bijelo Polje-Berane odnio je za samo nekoliko sati, u dvije različite saobraćajne nesreće, tri mlada života.

U mjestu Zaton juče oko 17 sati stradala je osamnaestogodišnja Đina Radović a jutros oko 1 sat i 45 minuta u mjestu Pašića Polje život su izgubili Ekrem Mulić (37) i Jasmin Mulić (31) svi iz Bijelog Polja.

Ove vijesti rastužile su njihove sugrađane koji su u nevjerici sinoć i jutros čitali o tragedijama koje su se dogodile u ovako kratkom vremenskom periodu i koje su za noć ugasile tri života.

Na društvenim mrežama pojavila se i pjesma za tragično preminule koju potpisuje Rialda Adžajlić.

"Neka Bijelo Polje, danas ćuti", te riječi kojima počinje pjesma najbolje opisuju današnje stanje u gradu pod Obrovom.

1204295812787515464297821338804829843152560n

Foto: Screenshot/Instagram

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.